Kinderdagverblijven / peuterspeelzalen

Mijn werkwijze op een kinderdagverblijf/ peuterspeelzaal onderscheidt zich van andere fotografen, omdat ik een kind zo puur mogenlijk wil afbeelden. Ik wil een momentopname weergeven van de dagelijkse belevingswereld van een kind op de peuterspeelzaal of kinderdagverblijf.

Dit doe ik door het zo aangenaam mogenlijk en leuk voor het kind zelf te maken. Vandaar dat ik bewust kies om geen gebruik te maken van grote studio lampen en achtergronden. Dit resulteert in spontane en ongedwongen foto's wat  voor deze leeftijdsgroep nog wel eens lastig kan zijn.

Op de afgesproken dagen kom ik naar het kinderdagverblijf, of de peuterspeelzaal. Ik fotografeer de kinderen spelenderwijs in hun eigen groep, dit houdt in dat elk kind doet wat hij of zij leuk vindt en ik daarin mee ga. Dit geeft voor de ouders ook een zeer realistisch beeld. Na het individuele fotograferen maak ik van iedere groep een groepsfoto.

Zodat ik aan het einde van het fotograferen per kind 4 (verschillende) individuele foto's heb en een groepsfoto. Dus meer keuze voor de ouders. Uiteraard zijn deze foto's in verschillende formaten te bestellen. De foto's zijn geheel vrijblijvend door de ouders te bestellen via een beveiligde fotobestel site.

Voor u als kindercentra is er dus helemaal geen extra werk meer aan de foto's. Niet meer de foto's uitdelen en weer inzamelen. De klant krijgt van mij een inlog code en hiermee kunnen ze zelf via internet hun foto's bekijken, bestellen en betalen.

Uiteraard is het ook mogelijk om meer traditionele foto's te laten maken, wel met achtergrond en studiolampen. Dit is ook gebruikelijk voor scholen.

Meer voorbeelden staan in mij afbeeldingengalerij , voor vragen en om een afspraak te maken kunt u altijd contact met mij opnemen.